Je eigen website in WordPress

Gemakkelijk jouw website realiseren.

Gebruik de kracht van WordPress voor jouw website

Door de vele mogelijkheden maakt WordPress het realiseren van jouw perfecte website mogelijk. 

WordPress is het meest gebruikte CMS op het gebied van websites. Dit zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. Soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Daarom zijn wij van Webkracht9 er om jou te helpen. In 3 stappen realiseren we samen de ideale website.

  1. Kies je pakket
  2. Wij bouwen de website naar jouw wens
  3. Je website gaat online

Vragen
Vraag het aan één van onze professionals.

Bel 055 – 843 56 95
  • Alles om jou te helpen!
  • Alles onder 1 dak
  • Persoonlijk contact
  • Alles gemakkelijk geregeld
  • Samen naar de beste oplossing zoeken

Wij bellen jou

Werk vanuit je browser

WordPress is niet voor niks het meest gebruikte CMS ter wereld op dit moment. Dat komt doordat een WordPress website laten maken voordelen met zich meebrengt. Een voorbeeld hiervan is dat zij gemakkelijk in omgang is. Dus ben je op zoek naar een eenvoudige website voor je vakantie blog berichten? Of heb je liever een goed uitgebreide, professionele en zakelijke website? Met WordPress is het allemaal mogelijk. Samen met Webkracht9 wordt die website waar je van droomt werkelijkheid. Zodra de website is opgeleverd kan je er thuis vanuit je eigen browser zo mee aan de slag. Zo wordt het vele werk voor je gedaan, maar hou je altijd zelf alles in de hand.

werken vanuit je browser
geschikt-voor-mobiel

Ook geschikt voor mobiel

We kennen het allemaal. Je opent een website op je mobiel en je bent de hele tijd druk met inzoomen en scrollen om alles goed te kunnen lezen. Al gauw verlaat je de website en ga je op zoek naar een andere die beter werkt. Dat is natuurlijk niet wat je voor ogen hebt als het gaat om je eigen website. Gelukkig is dat met WordPress verleden tijd. Daar kan je de website helemaal geschikt maken voor een mobiele weergave. Samen zorgen we ervoor dat de website die jij voor ogen hebt ook op een mobiele telefoon werkt zoals het hoort.

Zeer flexibel door tal van plugins

De kracht van WordPress ligt hem in het grote assortiment aan plugins waar je gebruik van kan maken. Deze ruim 20.000 plugins zorgen er voor dat bijna alles mogelijk is in het realiseren van je website. Elke plugin heeft een andere functie en daardoor kan je zorgen voor een eigen identiteit van jouw website. Zo kan je opvallen tussen alle andere WordPress websites.

Ben je benieuwd naar nog meer WordPress website laten maken voordelen? Houd onze kennisbank goed in de gaten voor gratis advies en tips.

flexibel_door_plugins

Stap 1 kies je pakket

Dankzij ons grote aanbod aan verschillende pakketten zal er altijd een pakket zijn die aansluit bij jouw wensen. Deze pakketten varieëren van prijs waardoor je zelfs met een beperkt budget een hele mooie en professionele website kan hebben. Daarnaast kan je kiezen voor één van de uitgebreidere pakketten die je meer mogelijkheden biedt qua extra pagina’s, je SEO optimaliseert en je website laat voldoen aan de AVG wetgeving.

Je kan kiezen uit de volgende pakketten:

pakket_7
wij-bowen-jouw-website-naar-wens

Stap 2 wij bouwen de website naar jouw wens

Zodra het pakket gekozen is gaan we zorgen dat de website volledig naar jouw wens gemaakt wordt. Er is daarom contact (telefonisch of persoonlijk) om de wensen in kaart te brengen. Zodra alles besproken is gaan wij aan de slag met het daadwerkelijk “bouwen” van de website. Natuurlijk blijven wij jou op de hoogte houden van de gang van zaken. Zodra de website klaar is gaan we hem samen doornemen, ook dit kan zowel telefonisch als persoonlijk.

Stap 3 je website gaat online

Als wij de website helemaal opgebouwd hebben gaan we samen kijken of alles naar jouw wens is. Zodra er een akkoord is gegeven gaan we de website daadwerkelijk online zetten. Dit is altijd een speciaal moment, want dan gaan we van visie naar realisatie naar werkelijkheid. Vanaf dat moment kan iedereen jouw website vinden en bekijken. Wij zullen er dan ook zorg voor dragen dat dit alles op een veilige en snelle manier gebeurd.

je-website-gaat-online

Onze datacenters voldoen aan alle eisen

Webkracht9 vindt het uiterst belangrijk dat jouw gegevens op een veilige manier beheerd worden. Daarom zijn onze datacenters goed beveiligd en voorzien van alle juiste certificaten. Om risico’s te kunnen minimaliseren beschikken onze datacenters over de meest moderne faciliteiten. Dit is vooral op het gebied van brandpreventie, beveiliging en koeling. Zo zijn je gegevens veilig in beheer en kunnen wij voldoen aan de AVG-wetgeving die onlangs van kracht is gegaan. Verder worden er veilige back-ups gemaakt die tot vijf dagen terug gaan.

onze-datacenters-voldoen-aan-alle-eisen
Versleutelde-gegevensoverdracht-door-SSL-certificaten

Versleutelde gegevensoverdracht door SSL certificaten

Je hebt vast al eens wat gehoord over het SSL certificaat. Dit is een certificaat die er voor zorgt dat persoonlijke gegevens die bezoekers op jouw website achterlaten beveiligd en versleuteld het web over gaan. Sinds 2018 komt er een melding in de URL balk te staan als een website niet beschikt over het SSL certificaat. Dit kan een bezoeker afschrikken en ervoor zorgen dat hij/zij de website verlaat. Met een SSL certificaat ziet de bezoeker dat zijn/haar gegevens beveiligd worden en dus niet zomaar overal terecht kunnen komen.