Webkracht7

25,00 p/m *

Bij het webkracht7 pakket zit het volgende inbegrepen:

  • Wordpress wordt volledig geïnstalleerd
  • De website wordt opgebouwd met 4 pagina’s
  • Aan elke pagina wordt de huisstijl toegevoegd
  • Een SSL certificaat wordt geïnstalleerd
  • De website wordt voorzien van fake teksten en stock fotografie

Offerte aanvragen?
Mail ons jouw gegevens en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vraag je offerte aan

Medewerker Webkracht9Vragen?
Mail naar één van onze professionals.

Mail ons je vraag

* Bij een contract van 2 jaar.

Wat kost mij dit nu precies?

€100,-

Eénmalige opstart kosten

+

25,00 p/m *

Website kosten p/m

Geen tijd om teksten te schrijven?

Maak gebruik van onze copywrite service.

Dan schrijven wij de teksten voor jouw website.


Nieuwsgierig

Benieuwd hoe jouw website er uit kan zien? Bekijk onze demo.

Beschrijving

Ben jij een startende ondernemen? En heb je een mooie professionele website nodig, maar nog niet de middellen? Wij hebben het ideale pakket voor je. De zeer scherpe prijs van ons Webkracht7 pakket doet niks af aan het eindresultaat. De kosten blijven laag en toch straalt je website professionaliteit uit. De website bevat 4 pagina’s voorzien van jouw eigen huisstijl. Wij zullen er voor zorgen dat de installatie van WordPress gedaan wordt. Ook gaan we de pagina’s “bouwen” en voorzien van stock fotografie en fake teksten.  Het is dan zaak om hem zelf te voorzien van echte tekst. Geen tijd om zelf alle teksten te gaan schrijven? Natuurlijk kunnen wij dit voor je doen. Met een meerprijs zorgen wij dat de website volledig gevuld wordt met pakkende en doeltreffende teksten.

Wordpress

Iedereen heeft er wel eens van gehoord WordPress, maar niet iedereen weet hoe het precies in zijn werk gaat. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Ze werken met een dashboard waarbij alles aan de website veranderd of ingesteld kan worden. Door zijn gebruiksvriendelijkheid is het mogelijk om zodra de website is opgeleverd het zelf draaiende en up to date te houden. Dit vergt natuurlijk wel enige kennis, maar die brengen we je graag bij.

 

Plugins

WordPress maakt vooral gebruik van verschillende plugins. Deze plugins zijn gemaakt om verschillende functionaliteiten aan je website toe te voegen. Mocht je bijvoorbeeld Google Maps in je website willen laten integreren, comment spam voorkomen of social media koppelen? Met de ruim 20.000 plugins die er te vinden zijn zit er altijd wel iets tussen wat past bij jouw website. Zo kan je jouw website net even boven alle andere websites uit laten springen.

Misschien ook wat voor jou…

Medewerker Webkracht9Moeite met kiezen
Vraag naar één van onze professionals.

Bel 055 - 843 56 95