Webkracht8

37,50 p/m *

Bij het Webkracht8 pakket zit het volgende inbegrepen:

 • Wordpress wordt volledig geïnstalleerd
 • De website wordt opgebouwd met 7 pagina’s
 • Aan elke pagina wordt de huisstijl toegevoegd
 • Google analytics wordt geïnstalleerd
 • AVG wetgeving toepassen
 • Een SSL certificaat wordt geïnstalleerd
 • De website wordt voorzien van fake teksten en stock fotografie

Offerte aanvragen?
Mail ons jouw gegevens en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vraag je offerte aan

Medewerker Webkracht9Vragen?
Mail naar één van onze professionals.

Mail ons je vraag

* Bij een contract van 2 jaar.

Wat kost mij dit nu precies?

€100,-

Eénmalige opstart kosten

+

37,50 p/m *

Website kosten p/m

Geen tijd om teksten te schrijven?

Maak gebruik van onze copywrite service.

Dan schrijven wij de teksten voor jouw website.


Nieuwsgierig

Benieuwd hoe jouw website er uit kan zien? Bekijk onze demo.

Beschrijving

Mocht je op zoek zijn naar een nog uitgebreidere website met meer pagina’s dan is het Webkracht8 pakket precies wat je nodig hebt. Hier maken wij een wensite met 8 pagina’s voorzien van jouw huisstijl. Google Analytics, een SSL certificaat en de SEO wordt volledig geregeld door ons. De website wordt afgeleverd met stock fotografie en fake teksten die je zelf kan aanpassen met echte teksten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de teksten voor je regelen. Voor een meerprijs is je website voorzien van pakkende en doeltreffende teksten.

WordPress

werken vanuit je browser

Het meest gebruikte CMS ter wereld! Waarschijnlijk is de laatste site die je bezocht hebt gemaakt door middel van WordPress en de volgende die je gaat bezoeken ook. WordPress heeft zo’n 50% van alle websites onder haar hoede. Dit betekend dat er uitgebreid onderzocht is, en nog steeds wordt, hoe dit systeem het beste zal werken. Daarom maakt WordPress gebruik van een regelmatige update. Hiermee worden de laatste bevindingen aangepast en gebruikt op jouw website.

Update

Deze updates zijn vaak klein, maar zeer belangrijk. Sommige updates zijn er om te zorgen dat het dashboard waar je in WordPress mee werkt makkelijker te bedienen is en andere zijn er om een veiligheidslek te dichten. Deze updates zijn van belang om je website goed draaiende te houden. Zorg daarom altijd dat dit ook als je site allang in de lucht is gedaan wordt. Niet alleen WordPress heeft zo nu en dan een update nodig, maar ook alle plugins en het thema zal zo af en toe een update moeten ondergaan.

Zoekmachines

zoekmachinesSearch Engine Optimization oftewel SEO optimalisatie wordt tegenwoordig vaak gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je website goed geïndexeerd kan worden door Google waardoor bezoekers weer sneller en makkelijker via een zoekmachine op jouw website terecht komen. Iedereen die een dienst of product zoekt gaat eerst even Googelen. En als jouw website dan goed scoort sta je vrijwen bovenaan waardoor bezoekers snel op je site belanden. Zo kan je jouw diensten of producten goed aan de man brengen en zal je verkoop stijgen. En laten we wel wezen dat is natuurlijk wat je wil bereiken, zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met jouw product of dienst.

Google analytics

Om goed te kunnen zien wat de SEO optimalisatie doet voor je website maken we vaak gebruik van Google Analytics. Met Google Analytics worden er verschillende activiteiten van en naar je website inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kom je erachter wat de bezoekersstromen zijn. Dit is waar bezoekers het meest op klikken en welke pagina het het beste doet. Zo kan je jouw website aanpassen om zoveel mogelijk bezoekers tevreden te stellen en natuurlijk zoveel mogelijk jouw boodschap over te brengen aan je publiek.

Waar richt Google analytics zich vooral op? Google Analytics kent eigenlijk 4 onderdelen:

 • Gedrag (waar klikt men op en wat wordt er gezien?)
 • Acquisitie (hoe komen bezoekers op je website?)
 • Doelgroep (wie bezoeken je website?)
 • Conversies (wat levert jouw website op?)

Misschien ook wat voor jou…

Medewerker Webkracht9Moeite met kiezen
Vraag naar één van onze professionals.

Bel 055 - 843 56 95